BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

perjantai 23. marraskuuta 2012

Glamour Gown














Koska meillä on siis kahdet hääjuhlat peräkkäisinä lauantaina, jotka ovat tyylillisesti (ja vieraiden osalta) hyvin erilaiset (ensimmäiset modernisoitua vintage-tyyliä, toiset tyylikkäät glamour-henkiset cocktailjuhlat) surukseni jouduin hommaamaan kaksi pukua ;) En kuitenkaan halunnut kahta valkoista kokopitkää pukua, vaan cocktailjuhliin sellaisen puvun, jota voin käyttää joskus myöhemminkin. Olin jo lähes varma että pukuni on about polvimittainen. Valkoinen "pikkumusta" oli ostoslistalla ja sitä olinkin etsiskellyt jo jonkin aikaa.

No, kun näin tulevan pukuni, jäi etsinnät siihen ja veronpalautusten käyttökohde selvisi kertaheitolla :D Maggie Sotteron Divina on aivan mieletön! Kuten kuvista huomaa, pukua saa kahdella eri vyöllä. Kaipasin pukuun oikeanlaista särmää, joten valitsin mustan vyön. Sen kanssa yhdistän mustat korkkarit ja iltalaukun. Puvun saa jatkokäyttöön varsinkin laahusta lyhentämällä. Korkkarit ja laukku saattaa itse asiassa löytyä tähän jo valmiiksi kaapista...

Kävin sovittamassa Leimulinessa vastaavan mallista pukua (Divinaa heillä ei ollut, sovituspuku MS Corinne) ja varmistuin päätöksestäni entisestään. Kaaso E oli makutuomarina ja hyvin yksimielisiä oltiin :)

Sitten J:n reaktio. J ei oikein lämpeä millekään hörhelöille, joten tiesin jo valmiiksi että se ei aivan v-ä-l-t-t-ä-m-ä-t-t-ä koe samanlaista huumaa pukua kohtaan kuin mitä mulle kävi :D Käskin sen kuitenkin irrottaa katseen laahuksesta ja katsoa kokonaisuutta. Muu osa on kuulemma oikein hyvä... huoh :D No, tiedän että tässä käy niin kuin Leimulinessakin mulle todettiin :D Kun puku tulee ja vien J:n sitä katsomaan ja kun se näkee sen livenä mun päällä, saattaapa se jopa todeta että onhan se aika jees ;) Näin on käynyt aika monta kertaa ennenkin, joten en osaa kamalasti tätä murehtia :D Eniveis, tässä se nyt on!



5 kommenttia:

Sartsu kirjoitti...

On se hieno ja näyttävä!
Liityin lukijaksesi :)

-Sartsu

Birdie kirjoitti...

Kiitti :) En malta odottaa että pääsen maaliskuun tietämillä sovittamaan omaani <3 Survon blogin sitten täyteen sovituskuvia :D Miltäs näyttää suunnitelmat toisen morsiamen näkövinkkelistä? :) Vähän tuo teidän lumilinna on muuten tunnelmallinen! Kesällä voisi olla hieman haasteita toteuttaa ;)

Sartsu kirjoitti...

Joo ehkä siksi meillä on talvihäät ;) ei se ole aukikaan kun helmi-maaliskuun, mutta tulee ainakin vähän erilaiset häät :)
Juu pistä ihmeessä sovituskuvia, heti kun olet ollut testailemassa :)

Sini kirjoitti...

Tosi nätti mekko!
ps. jätin sulle haasteen omaan blogiini

Jeanette kirjoitti...

Ai että se on hieno! Män on kattunut just sama mekko. :) tiedätkö mistä se löytyy täällä pääkaupunginseudulla?